Ρεφλεξολογία: Πώς και πόσο θα σας ωφελήσει;

Γνωρίζατε ότι στο πέλμα σας υπάρχουν 7.200 νευρικές απολήξεις; Αξιοποιώντας λοιπόν τα αντανακλαστικά σας ερεθίσματα, μέσω πιέσεων και μαλάξεων, η τεχνική της ρεφλεξολογίας φτάνει σε κάθε όργανο τους σώματος σας. Διαβάστε αναλυτικά πώς και πόσο θα σας ωφελήσει η ρεφλεξολογία για να βελτιώσετε την υγεία του σώματος σας. 

Τι είναι η ρεφλεξολογία;

Αποτελεί μια μέθοδο εναλλακτικής ιατρικής που βασίζεται στην αρχαία πεποίθηση των Κινέζων ότι το σώμα μας κατακλύζεται από το τσι, δηλαδή τη ζωτική μας ενέργεια.

Παράγοντες όπως το στρές, το άγχος και η καθημερινή πίεση μπλοκάρουν τη ροή της ενέργεια μας, επηρεάζοντας σημαντικά τη σωματική και ψυχική μας υγεία.

Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ουσιαστικά μια σειρά πιέσεων στα άκρα που προσφέρει βαθιά ανακούφιση στους σωματικούς πόνους. Άτομα που υποφέρουν συχνά από πονοκέφαλο, ημικρανίες, πόνους στην πλάτη και όλο τον κορμό πρέπει να δοκιμάσουν και να απολαύσουν τις θεραπευτικές της ιδιότητες. 

Πώς θα σας βοηθήσει να αποσυμπιεστείτε; 

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία τα αποτελέσματα είναι εμφανή καθώς η Ρεφλεξολογία σας βοηθά να:

  • Να μειώσετε στρες και άγχος
  • Να βρείτε ισορροπία στην καθημερινότητά σας
  • Να μειώσετε τον πόνο στα προβληματικά σημεία 
  • Να βελτιώσετε τη διάθεση σας και να νιώσετε ευεξία

Οι ρεφλεξολόγοι χρησιμοποιούν έναν “χάρτη” βασισμένο στην κινεζική ιατρική. Κάθε σημείο στα άκρα στέλνει ενέργεια σε διαφορετικά σημεία του σώματός σας. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν η τεχνική αυτή φτάνει στέλνοντας ενέργεια σε διαφορετικά σημεία του σώματός βελτιώνοντας τη λειτουργία τους και ως αποτέλεσμα τη συνολική σας υγεία.

Ανακαλύψτε πόσο ευεργετική είναι για το σώμα σας…

Η Ρεφλεξολογία ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και σας βοηθά ακόμα και να ξεπεράσετε κρυολογήματα ή βακτηριακές λοιμώξεις. Επιταχύνει την ανάρρωση από προβλήματα στη μέση και ανακουφίζει όσους αντιμετωπίζουν πόνους αρθρίτιδας. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί ακόμα και να διορθώσει ορμονικές ανωμαλίες, αλλά και να τονώσει σημαντικά την γονιμότητα. Μια εξίσου σημαντική της ιδιότητα της είναι ότι μπορεί να θεραπεύσει νευρικά προβλήματα και μουδιάσματα στο σώμα.

Bonus: Αντιμετωπίζετε πρόβλημα στην πέψη; Μια σειρά συνεδριών ρεφλεξολογίας μπορεί να σας κάνει να δείτε τη διαφορά και να βελτιώσετε το πεπτικό σας σύστημα! 

Η Ρεφλεξολογία λειτουργεί βοηθητικά, χωρίς να υποκαθιστά την ιατρική φροντίδα. Βελτιώστε την υγεία σας αξιοποιώντας κάθε εναλλακτική που σας προσφέρεται και ζήστε καλύτερα στην καθημερινότητά σας.

Δοκιμάστε τη ξεχωριστή εμπειρία του Μασάζ !

Κλείστε Ραντεβού