Τα οφέλη του μασάζ κατά της κυτταρίτιδας

Οι γυναίκες έχουν ήδη πολλά για ν’ ανησυχούν, συμπεριλαμβανομένων των ρυτίδων, της ακμής και της χαλάρωσης του δέρματος. Η εμφάνιση της κυτταρίτιδας είναι ένα ακόμη ζήτημα. Υπάρχει μια σειρά από μη επεμβατικές διαδικασίες που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της εμφάνισης του δέρματος με κυτταρίτιδα, όμως η θεραπεία μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι μια από τις θεραπείες που πολλές γυναίκες μπορούν να λάβουν πολύ πιο εύκολα και ανώδυνα.

Τι προσφέρει ένα μασάζ κατά της κυτταρίτιδας; 

Μια θεραπεία μασάζ προσφέρει διάφορα οφέλη για την απαλλαγή από την επίμονη κυτταρίτιδα. Μπορεί να εξομαλύνει την κυτταρίτιδα που προκαλείται, διεγείροντας και τεντώνοντας τους ιστούς του δέρματος. Ακόμη, μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις τοξίνες και τη συσσώρευση υγρών που προκαλούν την ορατή κυτταρίτιδα βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και τη λεμφική κυκλοφορία. 

Η θεραπεία βοηθά στη διάσπαση του λίπους κάτω από το δέρμα και στη χαλάρωση των ινωδών ιστών που προκαλούν την κυτταρίτιδα. Συχνά, οι άνθρωποι νομίζουν ότι η κυτταρίτιδα είναι απλώς περίσσεια λίπους που φαίνεται διογκωμένη στην επιφάνεια του δέρματος. Η αλήθεια είναι ότι η κυτταρίτιδα είναι στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα των εναποθέσεων λίπους που συλλέγονται στους σκληρούς ιστούς που συνδέουν το δέρμα με τους μυς. 

Η κυτταρίτιδα περιγράφεται συχνά ότι μοιάζει με την φλούδα πορτοκαλιού, καθώς οι ινώδεις λωρίδες τραβούν προς τα κάτω στο δέρμα. Η κύρια ιδέα πίσω από τη θεραπεία με βαθύ μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι ότι βοηθά στη διάσπαση του λιπώδους στρώματος κάτω από το δέρμα. Αυτή η μέθοδος στοχεύει περιοχές με επίμονο λίπος, όπως οι μηροί και οι γλουτοί, που μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν. 

Παρά το γεγονός ότι ένα μασάζ κατά της κυτταρίτιδας μπορεί να βελτιώσει την υγεία του δέρματος και να μειώσει την κυτταρίτιδα, μπορεί όμως να μην είναι σε θέση να την εξαλείψει οριστικά. Για να διαρκέσουν τα αποτελέσματά της θεραπείας, ίσως χρειαστεί να προγραμματίσετε τακτικά μασάζ με τον θεραπευτή μασάζ σας, προκειμένου να επιτύχετε τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων των εξειδικευμένων διαδικασιών για την αφαίρεση της κυτταρίτιδας.

Το Deluxe Massage διαθέτει αποκλειστικά πιστοποιημένους και εξειδικευμένους θεραπευτές με πολυετή εμπειρία στην τεχνική που προσφέρουν, για να σας βοηθήσουν να επαναφέρετε τη χαλάρωση και την ευεξία που επιθυμείτε σε όλο το σώμα σας!