Επικρατεί η άποψη πως οι συνεδρίες μασάζ είναι ένα είδος θεραπείας που αφορά ένα συγκεκριμένο άτομο ή ένα ζευγάρι. Ωστόσο, ολοένα και περισσότερες εταιρείες, οργανισμοί, οικογένειες και παρέες επιλέγουν τις ομαδικές συνεδρίες θεραπευτικού μασάζ στο χώρο εργασίας ή σε εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σπίτι η σε κάποιο ξενοδοχείο.

Είτε πρόκειται για μια μικρή τοπική επιχείρηση είτε πρόκειται για μια μεγάλη επιχείρηση με μεγάλο αριθμό εργαζομένων, θέλετε οι εργαζόμενοί σας να είναι ξεκούραστοι, ευδιάθετοι, απαλλαγμένοι από το άγχος, τους μυϊκούς πόνους και την ένταση της δουλειάς ώστε να μπορούν να αποδίδουν το μέγιστο δυνατό στο έργο τους.

Η ένταξη τακτικών συνεδριών μασάζ στο χώρο της επιχείρησής σας είναι ένας ιδανικός τρόπος να προσφέρετε ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον στους υπαλλήλους σας, ιδιαίτερα αν εργάζονται πολλές ώρες σε μία καρέκλα ή μπροστά στον υπολογιστή, σε στάσεις δηλαδή που κουράζουν και καταπονούν το σώμα.

Οι θεραπείες μασάζ Offices and Events από τους έμπειρους θεραπευτές μας, επικεντρώνονται στον κορμό και στις περιοχές εκείνες που πλήττονται περισσότερο από την καθιστική στάση εργασίας, όπως είναι ο αυχένας, η πλάτη και η μέση. Με αυτή την παρέμβαση, οι εργαζόμενοι ανακουφίζονται από πονοκεφάλους  και μυϊκούς πόνους, αποβάλλοντας την κούραση και το στρες.

Οι ομαδικές συνεδρίες μασάζ είναι, επίσης, ιδανικές για εκδηλώσεις, γιορτές και επετείους που θέλετε να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας. Ένα party γενεθλίων, ένα bachelor, μία επέτειος, μία οικογενειακή γιορτή που συνδυάζεται με μία θεραπεία μασάζ μπορεί να είναι μια εμπειρία ιδιαίτερα χαλαρωτική, αποφορτιστική και ευχάριστη για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Κλείστε Ραντεβού για ένα Απολαυστικό Μασάζ στον εργασιακό σας  χώρο σε όλη την Αθήνα.

Online Ραντεβού

Οφέλη:

  • Χαλαρώνει και ξεκουράζει τον οργανισμό
  • Μειώνει τις εντάσεις, τους πόνους και τις ημικρανίες
  • Βελτιώνει το κυκλοφορικό και οξυγονώνει τον εγκέφαλο
  • Βελτιώνει την ατμόσφαιρα στο εργασιακό περιβάλλον
  • Βελτιώνει τη διάθεση και την απόδοση των εργαζομένων
  • Τονώνει το ηθικό των εργαζομένων και συσφίγγει τις σχέσεις τους