Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας με Λεμφικό Μασάζ

Το λεμφικό μασάζ είναι η ιδανική τεχνική μασάζ για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Οι μαλάξεις γίνονται με ανοδικές, έντονες κινήσεις και κατευθύνονται από την περιφέρεια προς το κέντρο, παράλληλα µε τη φορά της λέµφου. Χάρη στην ανοδική φορά των κινήσεων, το λεμφικό μασάζ βοηθάει στη σύσφιξη και την αποβολή πόντων και τοπικού πάχους. 

Ποιά είναι αναλυτικά τα οφέλη του λεμφικού μασάζ;

Το λεμφικό μασάζ βοηθά στη φυσική διέγερση του λεμφικού συστήματος. Αυτό το καθιστά κατάλληλο τόσο για άνδρες, όσο και για γυναίκες, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.  Το λεμφικό μασάζ χαρακτηρίζεται από τις ευεργετικές για την ιδιότητες για την υγεία. Απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας και ειδικότερα σε εγκύους, που είναι περισσότερο πιθανό ν’ αντιμετωπίζουν ζητήματα οιδήματος (πρήξιμο) των άνω και κάτω άκρων. 

Ένα κυριότερα οφέλη του λεμφικού μασάζ, είναι ότι αποβάλλει με αποτελεσματικό τρόπο τις τοξίνες που τείνουν να συγκρατούνται στον οργανισμό μας. Αυτός όμως δεν είναι ο μοναδικός λόγος, μιάς και το λεμφικό μασάζ παρουσιάζει μία σειρά από οφέλη για τον οργανισμό μας, όπως είναι τα ακόλουθα:

  • Βελτιώνει την όψη και την υφή του δέρματος 
  • Βοηθά στην εύρυθμη κυκλοφορία του αίματος
  • Αποβάλλει τις τοξίνες του οργανισμού
  • Απομακρύνει το οίδημα των άκρων
  • Αυξάνει την οξυγόνωση των ιστών 
  • Ενισχύει τον μεταβολισμό

Το λεμφικό μασάζ αποτελεί ένα πολύ ευχάριστο μασάζ, που προσφέρει μία αίσθηση ξεκούρασης και χαλάρωσης στο θεραπευόμενο. Πέραν όμως από τις ευεργετικές του ιδιότητες για το σώμα μας, μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά και στο αδυνάτισμα με την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Σε ποιά σημεία του σώματος γίνεται το λεμφικό μασάζ;

Το λεμφικό μασάζ μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα σηµεία του σώματος, όπου υπάρχει κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος. Τα κυριότερα σημεία που θα πρέπει να εστιάζει ένας θεραπευτής είναι τα χέρια, ολόκληρο το μήκος των ποδιών, η κοιλιά και οι γλουτοί, εκεί δηλαδή όπου παρουσιάζονται συχνότερα τα σημάδια της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να γίνουν μαλάξεις και στο πρόσωπο ή το λαιμό, αναλόγως με τις ιδιαιτερότητες του κάθε σώματος και τα σημεία που χρήζουν περισσότερο αντιμετώπισης.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Οι χειρομαλάξεις έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Τα αποτελέσματα των θεραπειών, είναι εµφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία, ενώ σταδιακά επιτυγχάνεται η ορατή λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού που παρατηρείται από την παρουσία κυτταρίτιδας. Οι πρώτες συνεδρίες μπορεί να περιλαμβάνουν λίγο περισσότερο έντονες κινήσεις στα σημεία όπου υπάρχει κυτταρίτιδα, κατακράτηση υγρών και τοπικό πάχος. Στην πορεία οι κινήσεις γίνονται ολοένα και πιο ήπιες, αφού το σώμα πλέον έχει αρχίσει ν’ αποβάλλει τις βλαβερές ουσίες και τα σημάδια κυτταρίτιδας ανήκουν στο παρελθόν.

Ο συνολικός αριθμός συνεδριών που απαιτείται για την απαλοιφή της κυτταρίτιδας ή του τοπικού πάχους, μπορεί να διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Καθοριστικό ρόλο για να αποδώσει η θεραπεία του λεμφικού μασάζ, παίζει το  στάδιο στο οποίο βρίσκεται η κυτταρίτιδα στο σώμα, αλλά και η συχνότητα των θεραπειών.

Λεμφικό Μασάζ στο σπίτι!

Οι εξειδικευμένοι θεραπευτές του Deluxe Massage μπορούν να βρεθούν στο χώρο σας μέσα σε μία μόλις ώρα, προκειμένου ν’ αποκτήσετε το υγιές και καλλίγραμμο σώμα που επιθυμείτε! Οι θεραπευτές μας διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα εργαλεία που θα χρειαστούν για την παροχή του λεμφικού μασάζ στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και ν’ απολαύσετε τη θεραπεία του λεμφικού μασάζ από την άνεση του σπιτιού σας!

Καταπολεμήστε την Κυτταρίτιδα εύκολα και στο χώρο σας!