3 λόγοι που δείχνουν ότι χρειάζεστε ένα χαλαρωτικό μασάζ

Το χαλαρωτικό μασάζ στοχεύει να προσφέρει γενική χαλάρωση, αλλά και στο ν’ ανακουφίσει την ένταση των μυών και να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος. Ο κύριος στόχος αυτής της υπηρεσίας είναι να βοηθήσει τον αποδέκτη της θεραπείας, να ξεφύγει από την καθημερινότητα και ν’ αφιερώσει ποιοτικό χρόνο στον εαυτό του. Αν μέχρι σήμερα δεν έχετε δοκιμάσει την ευεξία που προσφέρει ένα χαλαρωτικό μασάζ, εδώ θα βρείτε μερικούς λόγους που ίσως δείχνουν ότι το χρειάζεστε. 

Εργάζεστε πολύ  τον τελευταίο καιρό

Εάν είστε ένας από τους εκατομμύρια ανθρώπους που εργάζονται σκληρά και για πολλές ώρες, διατρέχετε υψηλό κίνδυνο στρες. Τα πιο κοινά συμπτώματα στρες είναι ενοχλήσεις στον αυχένα και τους ώμους, αλλά προχωρημένες μορφές μπορεί να εκδηλωθούν στο κάτω μέρος της πλάτης και στους γλουτιούς. Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος τραυματισμών με επαναλαμβανόμενες κινήσεις (συνήθως στον υπολογιστή ή σε χειρονακτικές εργασίες) και συνχότερα στα χέρια, στους καρπούς, το λαιμό και την πλάτη, που μπορεί να υποστούν βλάβη από επαναλαμβανόμενες εργασίες. Επομένως, μπορεί να είναι ωφέλιμο να κάνετε μασάζ για να μειώσετε αυτές τις ενοχλήσεις.

Έχετε έντονο άγχος

Είναι δύσκολο να αρνηθούμε πώς το άγχος μπορεί να εισχωρήσει κρυφά στη ζωή μας, αλλά δεν μπορούμε ν’ αρνηθούμε τις επιπτώσεις του. Όλοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα στη δουλειά, στις οικογένειές μας ή στις προσωπικές μας σχέσεις. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε είτε να του επιτρέψετε να σας νικήσει είτε μπορείτε να βρείτε τρόπους να ανακουφίσετε το άγχος και να ανακτήσετε το κέντρο σας. Το μασάζ είναι ένας χαλαρωτικός τρόπος απελευθέρωσης των ορμονών του στρες, καθώς μπορεί να μειώσει τα επίπεδα κορτιζόλης (την ορμόνη του στρες του σώματος) και να ενθαρρύνει την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών που οδηγούν σε μια αίσθηση ευεξίας, όπως οι ενδορφίνες, η σεροτονίνη και η ντοπαμίνη.

Κακός ή λίγος ύπνος

Εάν δεν κοιμάστε καλά τον τελευταίο καιρό, ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε ένα μασάζ. Τα μασάζ προάγουν τον ξεκούραστο ύπνο και μπορούν να μειώσουν τις νυχτερινές ανησυχίες. Υπάρχει μια πολύ ισχυρή σχέση μεταξύ εβδομαδιαίων συνεδριών μασάζ και της μειωμένης αϋπνίας, σύμφωνα με ερευνητικές μελέτες. Η στέρηση ύπνου είναι ένα σοβαρό ζήτημα, καθώς συχνά σας κάνει λιγότερο παραγωγικούς την επόμενη μέρα, αλλά και να οδηγήσει σε διάφορα προβλήματα υγείας.

Το Deluxe Massage διαθέτει αποκλειστικά πιστοποιημένους και εξειδικευμένους θεραπευτές με πολυετή εμπειρία στην τεχνική που προσφέρουν, για να σας βοηθήσουν να επαναφέρετε τη χαλάρωση και την ευεξία που επιθυμείτε σε όλο το σώμα σας!